proiectare si amenajari interioare & showroom design interior

Studio de amenajari interioare Idesign Interiors, o echipa dedicata, cu atentie la detalii urmarind cu interes nevoile si preferintele clientilor.

Design Interior

Prin conceptele de design interior create de studioul nostru propunem rezolvari originale si inovative ale amenajarilor interioare, total personalizate, raspunzand celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Proiectul este elaborat respectand intru totul cerintele si bugetul alocat operatiunii de amenajare interioare, clientii avand posibilitatea de a vizualiza solutia propusa intr-o prezentare 3D  ce reda fidel spatiul ce va fi suspus amenajarii,  inainte de punerea efectiva in opera a fiecarui material de finisaj in parte.

Proiectele noastre  reprezinta transformarea unui spaţiu interior într-un cadru eficient si atragator pentru o bogata gama de activităţi, conform unei teme de proiectare stabilite anterior cu beneficiarii lucrarilor noastre.

Etapele unui proiect de amenajare interioara, indiferent de complexitatea lui,  include dezvoltarea conceptuală, asigurarea legăturii cu părţile interesate de proiect,  gestionarea şi executarea conceptului de design.

Originalitatea, extravaganta si profesionalismul consideram a fi principalele elemente ce definesc proiectele de design interior Idesign Interiors.

 

De ce design interior

Toate propunerile le oferim intr-o forma complet realista care va ofera o intelegere si vizualizare completa a viitoarei locuinte. Bazandu-ne pe asteptarile si gusturile dumneavoastra vom amenaja interiorul locuintei in asa fel incat sa va reprezinte. Nu ne limitam doar la amenajarea locuintelor, efectuam de asmenea lucrari de design interior si pentru cluburi, cafenele, restaurante, hoteluri, cladiri publice si chiar cladiri guvernamentale. La cerere, va putem arata orice camera din orice unghi, incat sa va faceti o imagine exacta a viitoarei locuinte si pentru a ne asigura si noi ca vom realiza locuinta pe care o doriti.