proiectare si amenajari interioare & showroom design interior

Studio de amenajari interioare Idesign Interiors, o echipa dedicata, cu atentie la detalii urmarind cu interes nevoile si preferintele clientilor.

Servicii iDesign Studio

Studioul de design interior Idesign Interiors Bacau este specializat in proiectare de amenajari interioare Bacau si managementul lucrarilor de amenajari interioare in Bacau si in tara.

Avand o experienta in domeniul proiectarii de amenajari interioare si management de proiect de peste 20 de ani, Idesign Interiors Bacau se adreseaza prin serviciile specializate de design interior atat sectorului rezidential cat si celui comercial, office, medical, HoReca.

Specialisti in amenajari interioare Bacau

Idesign Interriors Bacau a fost infiintat de oameni care au peste 20 de ani experienta in domeniul designului si al constructiilor, ne-am specializat pe designul de interior si am castigat increderea si aprecierea a peste 200 de clienti atat din Romania cat si din afara prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite.

Pe parcursul timpului, companiei i s-au alaturat arhitecti, designeri, ingineri si colaboratori externi cu diferite specializari tehnice. Astfel imbinam cu succes latura creativa cu cea tehnica in practica noastra si ne straduim sa fim mai buni cu fiecare lucrare. In timp ne-am definit un stil vizibil in portofoliu contemporan, functional, cald si original.

Daca doriti achizitionarea unor produse pentru amenajari interioare de cea mai buna calitate la cel mai bun pret , va invitam sa ne contactati telefonic ori prin e-mail, sau sa ne vizitati la unul dintre sediile noastre din Bacau, Iasi, Cluj-Napoca. Suntem convinsi ca vom putea raspunde cerintelor dumneavoastra cu promptitudine si servicii profesioniste de calitate.