proiectare si amenajari interioare & showroom design interior

Recenzii

Cand am vazut randarea 3d a spatiului locuintei mele, am fost extrem de incantata. Pe parcursul intregului proces am acordat incredere deplina companiei Idesign Studio pentru a crea un spatiu extraordinar. Cand am vazut lucrarea finala in realitate, mi-au confirmat ca sunt foarte buni. Totul a fost planificat la milimetru tinandu-se cont de particularitatile spatiului, utilitate si lumina.

Sorina C. – amenajare interioara locuinta

Pentru cabinetul meu stomatologic Idesign Studio a realizat un proiect pe masura provocarilor oferite de catre mine. Nimic nu m-a dezamagit, de la calitatea materialelor, la executarea proiectului si la designul avangardist. In acest moment orice investitie trebuie atent cantarita, sunt convins ca lucrand cu Idesign Studio am facut cea mai buna alegere pentru afacerea mea.

Alexandra – amenajare cabinet stomatologic

Noi locuiam in strainatate si doream sa reamenajam locuinta noastra din Iasi pentru a reveni cu drag acasa. Echipa Idesign Studio a reprezentat pentru noi combinatia perfecta de comunicare si seriozitate, avand in vedere ca am comunicat doar prin intermediul telefonului si al mediului online. Au venit cu idei extraordinare tinand cont si de preferintele noastre. Ii recomandam cu incredere.

Ioana H. – amenajare interioara locuinta